• Vandaag was het laatste toernooi van het seizoen. Het N.k. In Almere. Waar 4 van onze vechters aan de bak moesten. Denzel Bandison had een pittige partij maar wist deze te winnen en nam de 1e prijs mee naar Tilburg en is de Nederlands kampioen in zijn klasse. Menno van Lee moest in de 1e ronde tegen een zeer ervaren vechter. En verloor deze partij dus moest hij verder voor 3e/4e plek en wist deze partij voortijdig te winnen. En nam de 3e prijs mee naar huis. Zeer goed gevochten dit was zijn 2e toernooi dus super gedaan. Anouk Bouwens had een pittige poule. Maar zoals altijd gaat Anouk vol spirit de mat op. Zo ook deze keer. 1ste partij verloren maar heeft zich zeker bewezen. 2e partij voor 3e/4e plek was ze goed op weg. Maar helaas paar keer trap op de knie wat niet gezien werd en daardoor verloren. Cinya vocht vandaag voor het eerst voor budokai Tilburg. In de eerste partij kreeg ze een trap op haar hoofd waardoor ze deze partij verloor. Maar toch ging ze de volgende partij weer de mat op. Ze ging goed vooruit en de partij ging goed tegen elkaar op. Hadden alle 2 een half punt voor trap tegen het hoofd. Helaas maakte de tegenstandster net voor tijd nog een mawashi jodan die raak was waardoor deze partij naar de tegenstander ging. Maar ook trots op deze kleine bikkel. Wij hebben een super dag gehad en genoten van onze vechters.