• Vanmorgen zijn wij met 6 vechters vertrokken naar Berkel en Rodenrijs. Voor de i.c.i. 2018 georganiseerd door sportschool Sushiho. Net als vorig jaar was dit weer top geregeld. Met voor iedereen een goed mogelijke partij/tegenstander. Van de 6 vechters waren er 3 die hier voor het aller eerst de mat op gingen dus extra spannend. Tess mocht als eerste aan de bak. Nog nooit op de mat gestaan en dan is het zo ver. En hoe top heeft ze het gedaan. Echt super gebikkeld en doorgezet 💪🏻. Daarna was het de beurt aan Stefana Geerts als kleinste van het stel en na lange tijd geen wedstrijd te hebben gedaan wilde ze het wel weer proberen. Begon haar partij zeer goed. En was goed fel. Helaas 2 maal een mawashi op het hoofd en verloor de partij. Maar top dat ze er weer heeft gestaan. Toen waren de broers de jong aan de beurt. Alle twee ook voor het eerst op de mat. Als eerste mocht de relaxte Niek laten zien wat die kon. En wat ging die los. Heeft een super partij neer gezet en maakte een goede jodan mawashi wat een half punt opleverde en won deze partij. Ook Tim maakte een top partij. Eerste keer de mat op en er dan zo staan is top. Maakte goed gebruik van zijn benen. Helaas de partij verloren maar super gedaan. Denzel Bandison zijn eerste partij ging super en won deze voor tijdig met 2 goede jodan mawashi’s. Daarna mocht die tegen een bekende van hem vechten deze partij kwam uit in een onbeslist. Omdat ze gelijk stonden is er besloten om nog een keer 2 minuten te vechten. Dit was voor deze 2 toppers geen probleem en gingen weer de mat op. Mooie goede partij gedraaid maar helaas de partij verloren. Sempai Alex van Griensven was als laatste aan de beurt. Stond tegen een sterke jongen maar wist zich hier goed staande te houden. Helaas kwam er een goede knie door waardoor die niet verder kon vechten. Al met al een top dag geweest. Iedereen heeft weer mooie nieuwe ervaringen opgedaan. En wij als sensei’s zijn weer super trots op deze 6 bikkels.

  – Tess 3e
  – stefana 2e
  – Niek 1e
  – Tim 2e
  – Denzel 2e
  – sempai Alex 2e