• Vandaag was ook budokai Tilburg aanwezig op de yujin cup. Georganiseerd door budokai senshi. Wij zijn hier naar toe gegaan met Alex van Griensven en David de Lange. Alex mocht als eerste aan de bak. En vocht zeer netjes. Had een wat langere tegenstander die veel naar achter ging. Dus Alex moest dicht bij vechten en flink blijven plakken. Dit deed hij dan ook zeer goed. En wist in de 2e ronde de partij naar hem toe te halen en te winnen op ippon. Daarna was het de beurt aan David. Hij kwam een wat meer ervaren jongen tegen. Maar wist hier goed in de partij te komen. Helaas door ervaring kwam David te kort en moest zijn partij afgeven aan de tegenstander. Een mooie ervaring voor hem en we zien hem groeien dat doet ons goed. Elke keer gaat het steeds iets beter..!! Dus een super dag voor budokai Tilburg