• Vandaag heeft so-kyokushin dojo budokai Tilburg deel genomen aan het NK op de noritsu cup. Dit toernooi was zeer goed georganiseerd. Alles liep soepel en snel. Complimenten naar de organisatie. Een keer anders dan normaal mocht de poule van Denzel Bandison als eerste aan de bak. En met succes. Hij moest 3 partijen vechten. En wist deze alle 3 met winst te beslissen. Waarvan 2 voortijdig. Denzel heeft zeer netjes en beheerst gevochten en luisterde goed. Na de pauze was het de beurt aan David de Lange die bij de heren zwaargewicht uit kwam. 1 partij werd een onbeslist. David was deze partij wat te lief. Gelukkig kwam die in de andere 3 partijen los. En wist deze 3 partijen te winnen. Waarvan ook 2 partijen voortijdig. Super trots op deze bikkels. En wij zien vooruitgang in onze leerlingen wat ons zeer goed doet. En tof dat er zoveel support was. Echt super…!! Osu