• Vandaag deel genomen met 4 deelnemers aan de 1ste so-kyokushin cup in breda.
    Helaas toen we aankwamen was er een teleurstelling voor Denzel Bandison die helaas toch geen partij had. Anouk Bouwens had een poule de eerste partij helaas verloren en op naar de 2e partij. De 2e partij draaide ze goed en liet weer zien hoe dapper deze dame is. Helaas een half punt tegen en verloor de partij. Maar een mooie 3e plek mee naar huis. Alex van Griensven kwam in de eerste ronde een zeer sterke jongen tegen. En verloor deze ronde. Daarna mocht hij zichzelf nog een keer bewijzen en deed dit dus ook en won de volgende partij. En ging met een 2e plek naar huis. Toen was het de beurt aan Louis Bax die hier de eerste ronde een mooie partij neer zetten eerste uitslag was onbeslist dus moest nog een keer 2 minuten aan de bak. Deze wist hij te winnen voor tijd met een goed geplaatste jodan mawashi (ko). Dus even rust en door naar de volgende partij. Ook hier liet hij mooie dingen zien en combineerde netjes. Ook hier een onbeslist dus moest nog een ronde. Helaas waren de meningen verdeeld en ging de partij naar de tegenstander. Zeker niet terecht in onze ogen (en veel anderen) maar beslissing is beslissing en dat moet je accepteren. Hoe klote dat dat ook is op zo’n moment. Ook heeft onze sempai de sportiefste deelnemers prijs gewonnen. En wij zijn natuurlijk weer super trots op deze bikkels. En supporters bedankt 👊🏻 Osu