• Vandaag met 3 heren van de so-kyokushin Budokai Tilburg naar het NK in Almere geweest. Waar ze weer hebben moeten strijden. Hier was het voor de volwassenen en de jeugd alle 2 een must om te winnen om een ronde verder te komen. Verloor je de partij dan was het helaas klaar. Brandon De Jongh was de eerste van de 3 die aan de bak kon. Hij wist zijn partij goed te draaien. Maar helaas in de laatste 10 seconde kreeg hij een half punt tegen waardoor hij de partij helaas verloor. Denzel Bandison begon zijn eerste partij goed en wist deze voor tijd te winnen. Zijn 2e partij was wat zwaarder en kreeg een verlenging maar wist deze te winnen en was weer een ronde verder. De 3e partij was helaas voor de tegenstander dus moest denzel door voor een 3/4 plek en deze mooie 3e plek was voor hem. Toen was onze sempai Louis aan de beurt heerlijk om te zien hoe iemand steeds meer groeit. Zijn eerste partij ging hard tegen hard maar door een goed geplaatste ushiro geri moest zijn tegenstander opgeven. En kon hij door naar de volgende partij. Daar kwam hij een zeer ervaren vechter tegen en deze partij was gewoon super. Deze jongens gingen gelijk op en dat vonden de scheidsrechters ook dus dit werd een verlengen dus mochten deze 2 heren nog een keer de mat op. Helaas de verlening verloren maar een super prestatie hier neer gezet. En met een mooi 2e plek naar huis. Voor ons weer een top dag met deze 3 bikkels 💪🏻 Osu